Algab Imago Klubi uus hooaeg!

-
Kohtume 22. septembril, kell 18.30, Koskla 16, Avituse ruumides.
Kohtumise teema: "Kuidas edasi?"

Mitmed paarid osalesid suvel Rebecca paaride töötoas ja on nüüd jäänud omapead kõigi nende uute teadmiste ja oskustega, teised jälle on olnud suvetegemistest nii haaratud, et kõiksugu dialoogid ja suhteteemad on jäänud tahaplaanile. Ehk on septembris hea maha istuda ja mõelda - kuidas edasi? Arutame ja peame dialoogi teemadel - mis on meie suhte jaoks tänasel päeval aktuaalne, millistel teemadel peaksime dialooge pidama ja kuna võiks seda teha, vaatame üle suhtevisiooni ja teeme konkreetseid plaane ja samme, et oma suhtevisiooni ellu viia.
Kohtumise struktuur on ikka endine: sissejuhatav dialoog, lühike teemakäsitlus- grupi arutelu ja/või harjutuse abil, põhidialoog, arutelu grupis, lõpudialoog. Dialoogid toimuvad oma partneriga!
NB! Imago Klubi ei asenda teraapiat, kui dialoogi ajal kerkivad üles valusad tunded, siis me võtame nad avasüli ja hoolivalt vastu ning teadvustame, et see teema vajab sügavamat ja põhjalikumat tegelemist ning paneme sellele teemale sel õhtul PAUSI. Soovitan kindlasti võtta selle teema taas ette teisel ajal ja teises kohas, vajadusel terapeudi abiga.
22.09 kohtume Avituse ruumides, Koskla 16. Parkimine maja hoovis ja ümbruskonnas tasuta. Juhised tulekuks: http://www.avitus.ee/kontakt
Kohtumine toimub 18.30 - 21.00, maksumus 10€ inimese kohta ehk 20€ paarile. Olen tänulik, kui huvilised oma tulekust ette teatavad -
 sillejogeva@gmail.com või tel: 56 152 958


Eelmine
Suvise paarisuhte töötoa kohad on täis!
Järgmine
"Teekond soovitud armastuseni" paarisuhtekursus nüüd eesti keeles!

Lisa kommentaar

Email again: