6. oktoobril alustame programmiga "13 nädalat suhtele"

-
Programm on mõeldud paaridele, kes soovivad pühendada 13 nädalat järjepidevalt oma suhte arendamisele ja parendamisele. Meie kogemused näitavad, et muutused toimuvad kõige kiiremini ja efektiivsemalt siis, kui asjaga järjepidevalt tegeleda.
  • Liituda saavad kõik, kes on tuttavad Imago dialoogi põhimõtete ja stuktuuriga.
  • Programmis osalejad liituvad "13 nädala" grupiga ja kord nädalas saadan Teile sõnumi, mis sisaldab uut dialoogi või abistavat/motiveerivat infot suhte edendamise kohta. Dialooge saadan üle nädala, kokku 7 dialoogi. Dialoogid ja teemad mõtlen ise välja, inspiratsiooniks kasutan Harville Hendrixi ja teiste terapeutide raamatuid, artikleid, oma suhet ja tööd klientidega. Samuti on oodatud osalejate ettepanekud. Mõned näited teemadest: Raha, Kodu, Lapsed, Vaba aeg, Töö, Tervis, Vajadused, Turvaline suhe, Mina ja maskid, minu piirid jne. 
  • Kõik programmis osalevad paarid on kohustatud vähemalt korra andma tagasisidet grupile selle kohta, kuidas neil läheb. Teie mõtted, tunded, kogemused, tagasiside, ettepanekud on väärtuslikumad kui oskate arvata. Kolme kuu kohta üks tagasiside peaks olema jõukohane ka eestlastele :) Jagama ei pea midagi, mis tekitab ebamugavust, pigem neid avastusi ja kogemusi, mis võiksid olla abistavad, toetavad ja huvitavad ka teistele osalejatele.
  • Imago klubi õhtud on meie võimalus kohtuda teiste paaridega. Nii nendega, kes osalevad programmis kui ka nendega, kes ei osale. Klubi õhtu dialoog kattub programmi dialoogiga, seega ei pea sel nädalal tegema topelt tööd.
  • Alustame 6. oktoobrist 2014 ja lõpetame 04. jaanuar 2015. 
  • "13 nädala" programmi maksumus on paarile 40 €, programmi perioodil on klubiõhtud liitunud paaridele 15€ kord. 
  • Liitumiseks programmiga anna oma soovist teada e-posti teel - sillejogeva@gmail.com. Samuti on oodatud teie küsimused ja ettepanekud!
Eelmine
5. novembril algab paarisuhtekursus - Uus viis armastada
Järgmine
Oktoobrikuu Imago Klubi toimub 21. oktoobril, kell 18.30

Lisa kommentaar

Email again: