Uuel aastal uue hooga! 27 jaanuaril toimub järgmine klubiõhtu.

-
Imago klubi järgmine kokkusaamine leiab aset 27. jaanuaril kell 18.00 Katharinentali kohvikus Kadriorus.
 Uut aastat on tavaks alustada uute plaanide ja sihtide seadmisega. Seda on plaanis teha ka meil, kuid seda sugugi mitte põhjusel, et nii on tavaks. Lihtsalt elu näitab, et ilma teadliku panustamiseta ei lähe asjad sugugi soovitud suunas. Nt kui soovin oma kaasaga kahekesi omaette aega veeta, siis iseenesest seda aega lähimate aastate jooksul ei teki, vähemalt seni kuni vähemalt üks meist tööl käib ja elame koos lastega. Abelu kestma jäämiseks on aega sellist aega vaja ja mitte kord aastas vaid tunduvalt rohkem. Kasutan võimalust ja edastan Teile ühe väikest shokki tekitava kirja :), mille autor on keegi ameeriklane, kes tegeleb eesmärkide seadmise ja täideviimise koolitustega. Olen seda kirja veidi omalt poolt kohendanud.
Kas Sina soovid leida oma kirjutuslaua pealt järgmist kirja?
Kallis!
Tõenäoliselt Sa juba aimad, millest see kiri räägib. Meist - sinust ja minust. Oleme koos olnud aastaid ja alguses olin täidetud lootuste ja unistustega, meid ootas helge ja kaunis tulevik täis rõõmu ja põnevust. Täna tunnen end Sinu poolt hüljatuna ja üksi. Miks?  Ma tahtsin Sind sama palju kui Sina mind! Kui Sa tõesti, ma mõtlen tõesti oleksid mind väga tahtnud, siis oleksid leidnud aega minu jaoks. Ainuke mida olen tahtnud, vajanud, soovinud on Sinu tähelepanu ja pühendumine ja sinu soov pingutada minu nimel. Kui seda oli palju küsitud, siis on mul tõeliselt kahju... Olen Sind palunud iga päev ja nii on möödunud kuud, aastad, kuid kas oled mind kuulanud, oled Sa mind mõistnud?  Olen Sinult vastuseks saanud, et "praegu pole õige aeg" või "olen väsinud" või siis "küll me teeme". Olen väsinud ootamast ja olen otsustanud liikuda edasi.  Mitte mina ei ole Sind alt vedanud, vaid Sina mind. Sellega, et Sa ei tegutsenud. Miks? Kas sa kartsid? Mida Sa kartsid?
Mul on kahju, kuid olen otsustanud liikuda edasi ja leida kellegi, kes leiab minu jaoks aega ja on valmis tegutsema. 
Austusega Sinu abielu (kooselu).
Tuleb välja, et meil on suhe ka oma kooseluga. ;) Terve ja toimiv abielu /kooselu vajab  aega, tähelepanu ja teadlikku tegutsemist. 
Meie järgmisel kohtumisel paneme paika 2015 aasta eesmärgid ja tegevuste esimesed sammud. Kasutame dialoogi ja soovi korral jagame häid mõtteid suures ringis.  Samuti soovib Imago Klubi anda oma parima, et Teid toetada ja Teile parimal viisil abiks olla. Võtame aega, et kuulata Teie ootusi ja soove seoses klubi tegevusega. 
Üks mõte, mis on aastaid jutuks tulnud, et klubi toimumise koht võiks olla mõnus, hubane ja söömine võimalik. Seega kohtume 27 jaanuaril taas kohvikus Katharinenthal, mis asub Kadriorus. Kell 18.00 hakkame kogunema, et oleks aega tellida sööki ja jooki. 18.30 alustame esimese dialoogiga. Kohtumine lõppeb 21.00.
 Te olete loojad ja iga hetk loeb! Te loote igal hetkel midagi. Küsimus on MIDA? Teadlikkus annab võimluse luua seda, mida soovite, vajate ja tahate ja seda igal hetkel.
Soojade tervitustega ja meie järgmist kohtumist põnevusega ootama jäädes, Sille

PS! Palun andke mulle võimalusel teada oma tulekust või mitte tulekust. E-post: sillejogeva@gmail.com, tel: 56 152 958 
Eelmine
Järgmine Imago Klubi toimub 18. novembril
Järgmine
Suhtekursus, mida lihtsalt peab läbima!

Lisa kommentaar

Email again: