VÄLJA MÜÜDUD!

-
Sügisel on toimumas kaks koolitust. "Teekond soovitud armastuseni" Pärnus ja "Põlvkonnad dialoogis" Tallinnas. Mõlemad koolitused olid välja müüdud. 
Osalejatele võib olla selline uudis ebameeldiv, sest kui suhtes olla on ebamugav või emotsionaalselt valus, siis tahaks kergendust kohe. Oleme kõik kogenud, et suhtestress on kurvav nii vaimule kui füüsisele - tuju on paha, söögiisu on kadunud või vastupidi ülearu suurenenud, uni on pigem kehv, oleme kergesti ärrituvad ja keskendumsise võime langenud. 
Suhet saab võrrelda tervisega, kui see on aastate pikkuste kahjustavate harjumuste tulemusena lõpuks päris käest ära läinud, siis tervenemisprotsess saab samuti olema pikk ja keeruline, sest vanu harjumusi muuta polegi nii lihtne. Võiks arvestada tervenemiseks 2 kuni 3 aastat,mis kulub uute harjumuste kujundamiseks, alles siis tajute, et suhe on tõesti muutunud selliseks, millest te varem ehk unistadagi ei osanud. Kellele väljakutsed meeldivad, siis suhte hoidmine ja parandamine pakub neid hulganisti :) 
Seega, kui kohe ei saa, siis mõni kuu hiljem koolitusele minna, polegi nii hull. Soovitame seni lugeda abistavaid raamatuid, nt "Teekond soovitud armastuseni", "Abielu lihtsad tõed", "Armastuse tähendus".
Registreerumine järgmise aasta koolitustele on juba käimas. Ära maga maha!


Eelmine
Põlvkondade dialoog - töötuba aprilli lõpus
Järgmine
Koolitus mis muudab ...

Sellel postitusel on 7 vastust

MGLZgvOlDFPRN (exLrjgMtyH, 19. august 2020)
IYZvMaTjnos (CkVWQygqOSc, 19. august 2020)
UvNakHflerAdVyJ (TRUfctDmFhAN, 4. aprill 2020)
uRtapJUBqLCYfNis (PpvoWHiLQG, 4. aprill 2020)
XqwHDyKVL (cdjCNsGYxrShil, 1. veebruar 2020)
GQUXIgihqkbvEVp (yAlOBvzTtS, 1. veebruar 2020)
Palun broneerida koht imagokoolitusele Teekond soovitud armastuseni.
Head,
Kristi (Kristi Martinson, 2. oktoober 2018)

Lisa kommentaar

Email again: