Tule ja tutvu Imago suhteteooria ja praktikaga


2-päevane sissejuhatus Imago kliinilise suhteteraapia väljaõppesse.

Imago suhtetöö teooria aitab meil aru saada, miks me valime just sellise partneri ja miks lähedane paarisuhe on paljudele meist nii keeruline. Imago suhtetöö teooria annab klientidele praktilised oskused ja arusaama, et neil tuleb oma praegused suhtekonfliktid pöörata võimalusteks, mis aitavad terveneda praegustel ja minevikus kogetud suhtehaavadel.

Imago suhtetöö teraapia on loodud PhD Harville Hendrix ja tema abikaasa Helen LaKelly Hunt`i poolt. Antud teoorias on loogiliselt omavahel integreeritud erinevad psühholoogilised, käitumuslikud, filosoofilised ja vaimsed lähenemised, põimides sinna tänapäevased avastused ajust ja neurofüsioloogiast, mis kokkuvõttes annavad selge arusaama suhete olemusest ning praktilised oskused suhete arendamiseks.

Imago suhteteraapia on aidanud tuhandeid paare omavahelise kontakti taastamisel ja suhete loomisel uuel tasandil. Nüüd on ka sinul võimalus õppida, kuidas aidata iseennast ja teisi paare sarnaseid läbimurdeid saavutada.

 Imago suhteteraapiat iseloomustab:

  •              Teooria ja dialoogi lihtsus ja loogilisus ning teadlik vastutuse võtmine oma suhte kvaliteedi eest.
  •            Imago terapeut ei analüüsi ega paku lahendusi, vaid aitab paaril luua turvalise suhtekeskkonna, kus saab võimalikuks teineteise mõistmine, toetamine ja koostöö.

See 2-päevane kursus on krediteeritud Rahvusvahelise Imago Instituudi (IRI) poolt ja läheb arvesse kõigil, kes soovivad jätkata Imago suhteterapeudi õpinguid Imago kliinilises baastreeningus.

 

Aeg: 9-10. detsember, 2016

Koht: Tallinn, Helme 7b/48

Maksumus: 250$

Kursust juhendab kõrgema astme Imago suhteterapeut ja koolitaja Sille Jõgeva. Registreerimiseks palun saatke meil sillejogeva@gmail.com või helistage 372 56152 958



Loe lisaks